Brothers member

Hos oss på Brothers fyller du som man din garderob enkelt och smidigt - både ute i din lokala Brothers-butik och online. Förutom att våra plagg håller hög modegrad och kvalitet får du som medlem en hel del förmåner och erbjudanden som gör det väl värt att bli en del av vår värld. Självklart är det helt kostnadsfritt att bli medlem och medlemskapet kan du enkelt registrera via Bli medlem-sidan här i vår nätbutik eller genom att låta en av våra medarbetare ute i butik registrera dig. Kolla in exakt vad vi erbjuder här nedan och sist men inte minst: Welcome to a Brothers World!

Join our world!

Logga in

Registrera

Logga in här

För dig som blivit medlem i butik och loggar in för första gången. Vänligen välj ”glömt lösenord”.

För medlemmar

Brothers member 

Bli medlem i Brothers värld och ta del av vårt bonussystem, exklusiva erbjudanden, tips och inspiration. 
Här kan du läsa mer om medlemskapet.

Din bonus

För dig som är medlem ger varje krona som du handlar för ett poäng, både online och i butik. När du har nått 1500 poäng omvandlas de till 50 kronor. 3000 poäng är lika med 100 kronor osv. För att få poäng på Brothers.se behöver du vara inloggad.

Bli medlem

För att bli medlem måste du vara 16 år och folkbokförd i Sverige. Du behöver inget klubbkort, utan alla köp registreras med personnummer/ID-handling. Bra för miljön och färre kort i din plånbok.

Exklusivt för dig

- Stiltips och inspiration
- Generösa erbjudanden och
  rabatter

- Fri frakt vid köp över 399 kr och fria returer
- Aktuella erbjudanden
- Bonussystem
- Förtur till reor
- Personlig inbjudan till lokala event