×

* Erbjudandet gäller på utvalda kostymer t.o.m. 19/4 och kan inte kombineras med övriga rabatter och erbjudanden. Lokala avvikelser kan förekomma. Röda priser gäller.

**  Erbjudandet gäller på t.o.m. 4/4 och kan inte kombineras med övriga rabatter och erbjudanden. Lokala avvikelser kan förekomma. Röda priser gäller. 

Fars dag

 • Fars dag presenttips
 • Det har blivit dags att skämma bort de som svingar gungan i ur och skur, de som alltid (åtminstone försöker) föregå med gott exempel och de som tror att de kan allt – om allt. Vi pratar förstås om alla kära pappor där ute i vårt avlånga land, och hyllas de som hyllas bör. För det är de små sakerna i vardagen som i slutändan gör hela skillnaden. Söndagen den 13:e november firar vi alltså pappornas dag, och de firas allra bäst med frukost på sängen, en massa kramar och ett mjukt paket. Men vad ska då paketet innehålla? Utgå ifrån din pappas stil och preferenser! Gillar han lediga chinos, t-shirt och baströjan? Eller är hans stil mer dressad med kostymbyxor, skjorta, slips och kavaj? Kanske är jeans med sneakers och skinnjacka favoritcombon? Lugn bara lugn, här nedan hittar du presentförslag som kommer att förenkla inköpsprocessen – oavsett vilken stil han föredrar. 

 • Det finns inga produkter som matchar urvalet
 • FARSDAGSTRÖJAN

  Något som alltid är en uppskattad present är stickade tröjor. En snygg och bekväm tröja som garanterat kommer göra din pappa lite extra glad - pappas nya favorittröja - är Immonen från East West. En tunn, stickad bomullströja som är skön att bära och passar till nästan alla tillfällen - vid härliga höstmiddagar, kyliga vintermorgnar och under soliga vårpromenader.Tröjan kommer i flera säsongsinspirerade färger och kan med fördel bäras under mer formella sammanhang tillsammans med kavaj och skjorta eller tillsammans med en t-shirt under för en avkopplande söndagsfika. Ett säkert och mångsidigt kort alltså. Och - som grädde på moset skänker vi även 100 kr per såld Immmonen-tröja under kampanjtiden 31/10-13/11 2022 till Prostatacancerförbundet. Här kan du läsa mer om Prostatacancerförbundet och deras kampanj Mustaschkampen.

 • Presenttips under 300 kr
 • Presenttips under 600 kr
 • Fars dag presenttips under 1000 kr
 • ELLER EN SKJORTA PÅ FARS DAG? 


  Något som aldrig slår fel är en ny skjorta. Hos oss finner du rutiga, randiga och enfärgade skjortor i olika material, stilar och passformer. Kanske skjortan är ett av de viktigaste basplaggen i pappas garderob? Eller tycker du att pappa ska få en ny finskjorta för speciella tillställningar? I vårt breda skjortsortiment hittar du allt ifrån denimskjortor och button down i mjuka oxford-material till modeller med cut away-krage i fint vävda tyger som passar utmärkt med slips och kavaj. Våga experimentera för att hitta skjortan som passar just din pappa!

 • DET SÄKRA VALET INFÖR FARS DAG: KALSONGER OCH STRUMPOR

   
  Har du beslutsångest över vad som ska inhandlas till pappa? Kalsonger och strumpor är kanske inte den roligaste presenten att ge farsan men den kommer garanterat till användning. Kalsonger bärs ju nästan konstant under dygnets 24 timmar - alla dagar i veckan. Design och passform har varit i fokus för varumärket Riley för att ta fram kalsonger som  dessutom håller högsta kvalitet till bästa tänkbara pris. Allt onödigt har skalats bort: sömmar utan funktion och lappar som irriterar. Strumpor är även det en stapelvara som används dagligen och som man kanske inte ägnar så mycket tid och relflektion på. Men unna pappas fötter strumpor som är bekväma och tillverkade av ett skönt material - en garanterat uppskattad present som kommer till användning. Blanda gärna olika färger, mönster och modeller! 

 • Läs mer:

 • Presenttips till män
 • Skjortguiden
 • Merinoulltröjor - guiden till merino
 • Hållbarhet
 
Filtrera
Kön
Storlek
Längd
Varumärke
Färg
Passform
Rensa filter

Fars dag

Att hitta en bra farsdagsgåva är inte alltid lätt, därför har vi satt ihop några fina presenttips som vi hoppas passar pappan som du vill fira. Unna din pappa ett fint plagg som han kommer att ha användning av för lång tid framöver. Se de olika nivåerna för presenttips: under 300 kr, under 600 kr och under 1000 kr för att hitta en present som passar just din budget.