Så stylar du kavajen - 2 avslappnade stilar

 • Styla kavajen
 • Den tidlösa kavajen är ett plagg som har hängt med på herrars stilkarta i decennier. Ofta bärs kavajen i formella sammanhang, och då tillsammans med kostymbyxor. Men låt dig inte begränsas av de stela ramarna, utan ta ut svängarna och våga matcha kavajen med andra plagg, material och under mer avslappnade former. Det finns alltid en anledning att klä upp en annars avslappnad outfit eller att experimentera med sin personliga stil. Vi har samlat två looks där kavajen agerar hjälten. Låt dig inspireras och gör din egen tolkning! Tagga oss gärna på Instagram och visa oss din outfit: @brotherssverige   

 • Preppy Summer

  För en somrig och preppy kavajlook rekommenderar vi kombinationen chinos och polo/pikétröja. En klassiker som går att kombinera på otaliga sätt och där du garanterat kommer att känna dig både bekväm och ledigt välklädd. Välj mellan olika färgkombinationer: kanske du går igång på den marina känslan av rött, vitt och blått eller så satsar du på en naturnära helhet i grönt och beige. Låt gärna den nedersta knappen i kavajen vara oknäppt för en mer avslappnad känsla och addera ett par aviators för extra sommarkänsla!

  Modellen bär:

  STANTON TWILL STRETCH KAVAJ GRÖN

  SANVIK POLO GRÖN

  BOWERY STRETCH CHINOS KHAKI

   

   

 • Kavajlook med chinos för herr
 • Kavajlook med jeans herr
 • Denim Deluxe

  Är du en inbiten jeansanvändare som helst undviker kostymer, flugor och slipsar in i det sista? Ingen fara - du kan rocka en kavaj utan att skiljas från din favoritdenim! Utgå ifrån en marinblå kavaj och addera en bas t-shirt samt jeans i valfri tvätt och passform. Enklare än så blir det inte! Du kan variera denna canvas genom ditt skoval och även genom att addera personliga accessoarer: rockigt, klassiskt eller laid back. Eller så kör du på det enkla. Som alltid känns så rätt. 

  Modellen bär:

  STANTON TWILL STRETCH KAVAJ BLÅ

  HOLBORN O-NECK T-SHIRT VIT

  BAXTER JEANS BLÅ