Trender herrkläder 2020: Brothers tolkar starten av det nya decenniets herrmode i 9 punkter

 • Trender 2020
 • Nytt år, ny garderob? När vi nu har gått in i ett nytt decennium dyker frågan upp om vilka plagg som kommer att definiera 2020 - speciellt den nya säsongen. Våra designers har tagit fasta på några specifika trender som de ser kommer slå stort inom herrkläder SS20. I framtida inlägg kommer vi att djupdyka i vissa av dem för att du ska få maximalt med avkastning på läsningen. Nu ska vi dock inte hålla dig på halster längre utan vi hoppar in i den färgstarka och coola säsongen med en gång. Häng med!

 • 1)      DUBBEL DENIM

  Älskade jeans! SS20 är det verkligen helrätt att klä sig från topp till tå i denim. Så investera i ett par nya jeans, en jeansskjorta och greppa tag om jeansjackan. Då har du enkelt och okonstlat checkat av en av säsongens mest användbara trender inom herrmodet.

  3)      OVERDYED

  Sätt färg på våren med övertonade plagg. Vad är fräschare än ett par jeans (mycket denim nu – vi vet) som fått en glassig färg av exempelvis grönt, gult eller rött? Dessa är också lättare att bära upp än exempelvis batikfärgade plagg utan att för den skull endast köra på säkra kort. I vår gäller det – våga färg för maximal trendighet utan att för den skull tappa i stil!

 • 2)      UTILITY

  Om man går igång på praktiska plaggdetaljer kommer denna herrtrend som en skänk från ovan. Tänk dig praktiska fickor (både på tröjor, jackor och byxor – rubbet!), kamouflagemönstrat och mycket khakigrönt och khakibeige. Med safaritendenser och cargobyxor i blickfånget kommer denna trend att öka i takt med temperaturen. 

  4)      RÄNDERNA GÅR ALDRIG UR

  Om vi spanar på trender vad gäller mönster så är randigt definitivt nyckeln till SS20. Herrskjortor i den klassiskt tunna randen får sällskap av djärvare ränder där även färgerna får ta för sig. En mer enkelmatchad trend får man leta efter som dessutom gör sig fint i kontorsmiljö. Så kolla in alla randiga skjortor!

 • Det finns inga produkter som matchar urvalet
 • 5)      TROPISKA VIBBAR

  Om du går och längtar efter varma vindar, en doft av Piña Colada och lata dagar på stranden kan den tropiskt coola stilen vara något för dig. Satsa därför på Hawaiitryck i en uppgraderad tappning där bowlingskjortor skänker ledig coolhet. 

  7)      BIKER DUDE

  När vi ändå är igång och pratar om herrplagg som skänker det lilla extra på coolhetsfronten måste vi ju lyfta säsongens hetaste ytterplagg för män: Bikerjackan. Punkt.

 • 6)      SET

  Då våren övergår i sommar kommer vi att se många matchande set på herrklädesfronten. Våga matcha shortsen med överdelen för maxad effekt. Så säkerställ att du är med i (game, set…) matchen med en koordinerad look!

  8)      VIDA SILUETTER

  Bredda vyerna med herrkläder som får en mer avslappnad passform i vår och sommar! Bekvämt så det förslår och dessutom väldigt klädsamt.

 • 9)      PERSONLIG STIL

  Trender, klädkoder och stilråd i all ära – vi vill slutligen slå ett slag för att våga ta plats. Visa vem du är. Vad älskar du? Låt din personliga stil lysa starkt och bär plagg som du gillar samt känner dig bekväm och snygg i.  

 • Trendkollage 2020 herrkläder
 • Vi vill gärna föra en dialog med dig på sociala medier kring trenderna – vad vill du klä dig i under 2020? Vad känns nytt, fräscht och attraktivt? Vi hörs på Instagram och Facebook!

 • Följ oss för fler stiltips och inspiration
 • Facebook Brothers
 • Instagram Brothers