JULKLAPPSTIPS FÖR MÄN

 • Julklappstips herr
 • Män är bra på väldigt, väldigt mycket. Men den genomsnittlige mannen är kanske inte alltid så bra på att önska sig julklappar. Därför har vi skapat denna sida - fylld med julklappstips och inspiration för dig som ska handla julklappar till män. Här hittar du julklappar till polaren, julklappar till brorsan, en julklapp till pojkvännen eller en julklapp till pappa - kort och gott till alla männen i din omgivning och bekanskapskrets. Även du som inte vet vad du ska önska dig i julklapp kan använda den här sidan för att hitta den perfekta julklappen att lägga på önskelistan.

 • JULTRÖJA FÖR MÄN

 • Vilket plagg för tankarna till lussekatter, ett snöbeklätt landskap och julfirande om inte den värmande och tidslösa tröjan? Därför har vi tagit fram ett gäng olika tröjor i varierande stil, material och tjocklek för att du ska hitta jultröjan som dessutom fungerar minst lika bra efter festligheterna. Ett klassiskt kort är en mjuk merinoulltröja som enkelt kan kläs upp eller ner: kombinera exempelvis med kostymen för en varm och uppklädd look eller tillsammans med ett par jeans för en avslappnad helhet. Använd tröjan som den är eller kombinera med en skjorta för en mer uppklädd stil. Lammulltröjor är med sina utmärkta värmande egenskaper ett klassiskt val till vinterns alla tillställningar. För dig som alltid har varmt är en tunnare stickad bomullströja ett bra val! Om du önskar lite mer detaljer på din tröja kan vi tipsa om den kabelstickade tröjan som har den rätta julkänslan - ett hett tips är att satsa på en variant i en klassisk julfärg! Polotröjor skyddar hals och nacke samt är jättesnygga under exempelvis en udda kavaj eller pufferväst. Här hittar du alla varianter av jultröjan.   

 • Jultröja herr
 • JULKLAPPSTIPS ENLIGT PRIS

 • Julklappstips herr
 • Idétorka vad gäller julklappar till familj och vänner? Lugn, bara lugn - vi har samlat våra bästa tips vad gäller julklappar till honom här nedanför där du kan välja hur mycket du vill spendera och samtidigt välja och vraka bland klapparna! Självklart är det de mjuka klapparna som våra Bröder uppskattar mest!  

 • JULKLAPPSTIPS TILL VÄNNER & FAMILJ

 • Julklappar: ett värdeladdat ord som skapar positiva associationer hos de flesta av oss men som även kan ge upphov till stress och ångest. Vi förstår att den perfekta julklappen ibland kan vara knepig att hitta, speciellt om mottagaren inte har nämnt några specifika önskemål eller har ett visst intresse. För vad kommer egentligen pappa att gilla och vad är en passande present till bästa polaren? Vi har grottat ner oss i julklappsträsket och vill tipsa om de bästa julklapparna för honom: julklappar till pappa, julklappar till brorsan, julklappar till polaren och julklappar till pojkvännen. Mjuka klappar som är användbara, av hög kvalitet och som kommer att vara till gläjde under en längre tid. 

 • JULKLAPP TILL MANNEN

  Enligt honom själv räcker det kanske med att visa lite extra uppskattning när du ska köpa julklapp till din man. Varför inte en skjorta i oxfordmodell eller en premiumskjorta av högsta kvalitet? En varm rekommendation är ett plagg som adderar lite extra stil till en redan befintlig look, exempelvis en näsduk till blazern/kavajen eller ett par skinnhandskar till ytterrocken. Eller ett plagg som han verkligen behöver, t.ex. ett par nya strumpor. Ett säkert kort är också någon av halsdukarna! Varma och härliga i klassiska färger.

   

 • JULKLAPP TILL PAPPA

  Det kan vara klurigt att hitta en julklapp eller present som passar pappa. Enligt honom själv räcker det ofta med att visa lite extra uppskattning och om han nu lyckas klämma ur sig en önskning till tomten så är det förmodligen samma sak som han önskade sig förrförra julen (och som han dessutom fick i present på Fars dag). Det kan antingen vara ett plagg som gör honom lite stiligare, t.ex. en ny skjorta, en näsduk eller ett par skinnhandskar. Eller ett plagg som han verkligen behöver, t.ex. ett par nya strumpor. Eller ett plagg som han har burit varje vinter i 20 år och som behöver bytas ut, t.ex. en halsduk.

   

 • JULKLAPP TILL KILLEN

  Till landets killar - kanske brorsan, pojkvännen eller någon annan ung vuxen - vill vi rekommendera skjortor med en gnutta attityd eller någon av våra stickade tröjorDet har varit svårt att undgå säsongens favoritplagg: polotröjan. Ett oerhört tacksamt plagg som både är snyggt, varmt och lätt att matcha till jacka, blazer och jeans. Behöver killen ett par nya jeans så vill vi lyfta fram vårt breda sortiment från Lee. Ett plagg som är allround och passar utmärkt över en t-shirt.

   

 • POPULÄRA JULKLAPPAR TILL HONOM

 • Vissa produktkategorier är populärare än andra då det kommer till säkra julklappskort till honom. Det är presenter som de flesta får användning för och som därför inte kan gå fel. Eller vad sägs om stumpor - okej, det är kanske inte världens mest innovativa julklapp men du kan med rätt så stor säkerhet veta att julklappen som innehåller strumpor och sockor kommer till god användning. Dessutom finns det stora valmöjligheter: är mottagaren en färgstark person? Satsa då på strumpor i samma manér! Du hittar allt från prickiga och randiga strumpor i varierande färger till enkla vardagsstrumpor i basfärger i vårt sortiment. 

  Ett annat hett tips är att uppdatera din partners underklädesgarderob! Så gå loss bland alla boxers, briefs och kalsonger för att hitta nya, snygga och bekväma underkläder till din man, pojkvän eller dejt! En garanterat uppskattad gest som kommer till användning även då julgranen har städats ut.   

  T-shirts - kan man egentligen få för många i garderoben? Knappast, och därför är de även ett bra julklappstips eftersom de flesta använder t-shirts i något sammanhang. Så om du är tveksam: shoppa en t-shirt!  

 • Swisha en julklapp
 • Förlängt öppet köp
 • Klarna köp nu betala senare