Medlemsvillkor Brothers Club

VILLKOR FÖR MEDLEMSKAP I BROTHERS CLUB
Medlemskapsutgivare: Brothers AB, org.nr 556513-6826
Adress: Kungsholms Strand 135A, 112 48 Stockholm

Medlemskap i Brothers Club
Brothers Club är ett kostnadsfritt medlemsprogram där du som medlem samlar poäng på alla dina köp som sedan omvandlas till bonuscheckar. Du får även rabatter och andra förmåner samt personliga erbjudanden baserat på dina preferenser. Förmånerna blir också fler och bättre för varje medlemsnivå du uppnår. 

Dessa medlemsvillkor gäller mellan dig som privatperson och Brothers AB. När du registrerar dig som medlem i Brothers Club godkänner du också medlemsvillkoren. Medlemsvillkoren kan komma att uppdateras och accepterar du inte våra ändringar har du alltid rätt att avsluta ditt medlemskap.

Medlemskapet i Brothers Club gäller i alla Brothers butiker samt på brothers.se. Du kan bli medlem i Brothers Club i alla butiker, brothers.se eller genom att kontakta vår kundservice. Medlemskapet är personligt och kan inte överlåtas till någon annan och utfärdas endast till privatpersoner som är minst 16 år. Du får bara ha ett (1) aktivt medlemskap och medlemsförmånerna gäller enbart för privata inköp.

När du blir medlem registrerar du ditt personnummer. Vid köp i butik registreras köpet som ett medlemsköp genom att du visar giltig ID-handling. Giltiga ID-handlingar är svenskt körkort, ID-kort och pass. Personbevis gäller inte som ID-handling. ID-handling ska alltid kunna visas upp i samband med köp. Om du handlar på brothers.se registreras ditt medlemsköp genom att du är inloggad. Vill du ändra din adress så är du välkommen att kontakta kundservice.

När du väljer att bli medlem hos oss kommer du att få direktmarknadsföring och information med erbjudanden, förmåner, och information i nyhetsbrev, sms och broschyrer om du inte har valt att tacka nej till det. Som medlem kan du få personligt anpassade erbjudanden, t.ex. relevanta produktrekommendationer eller liknande baserat på din köphistorik via utskick och i digitala kanaler. Syftet med detta är att skapa ett mervärde för dig som medlem så att du får erbjudanden och information om varor och tjänster som du kan tänkas vara intresserad av. Vårt budskap och vår kommunikation till dig blir på så sätt mer relevant. Som medlem kan du också få inbjudningar till våra events och ibland även noga utvalda erbjudande från samarbetspartners.

Inloggningsuppgifter till Mina Sidor

När du blir medlem i Brothers Club skapas inloggningsuppgifter till ”Mina Sidor” på brothers.se. Syftet är att du som medlem snabbt och enkelt ska kunna administrera ditt medlemskap, t.ex. ändra personuppgifter, se aktuellt poängsaldo, bonuscheckar och få möjlighet att invända mot direktmarknadsföring och begära utträde. Du kommer även kunna se och följa dina aktuella och tidigare online köp hos oss. Genom att vara inloggad vid köp online, säkerställer du också att dina poäng blir registrerade och därmed att du får rätt medlemsförmåner. Ditt användarnamn är den e-postadress som är lämnad i samband med medlemsregistreringen. Lösenordet skapar du som medlem själv.

För att vi ska ha möjlighet att erbjuda dig alla fördelar med ditt medlemskap i Brothers Club kommer vi att behöva behandla dina personuppgifter. Du kan läsa mer om hur i vår Integritetspolicy som du hittar på vår hemsida.

Så här fungerar våra medlemsnivåer och tillhörande bonus

Brothers Club är indelad i tre medlemsnivåer

-        Brons, 0 – 3999 poäng

-        Silver, 4000 – 9 999 poäng

-        Guld, 10 000 > poäng

Medlemsnivåerna är baserade på din totala poäng de senaste 12 månaderna.

Direkt när du uppnått de poäng som krävs för respektive nivå uppgraderas du och behåller sedan din nya medlemsnivå under 12 månader. Därefter är det dina totala poäng de senaste 12 månaderna som ligger till grund för kommande nivåstatus. Denna procedur äger rum kontinuerligt under året med både upp- och nedgraderingar löpande utgående från ditt köpbeteende. Ju fler poäng du samlar under ett år ju högre medlemsnivå och mer exklusiva erbjudanden får du ta del av. Mer information om medlemsnivåerna hittar du på kundklubbssidan.

Som medlem får du poäng på alla dina köp hos Brothers med återbäring på 2,5%. Varje inhandlad krona ger 1 bonuspoäng. Detta gäller förutsatt att du har identifierat dig/loggat in så att köpet kunnat registreras som ett medlemsköp. De bonuspoäng som du samlat in under de senaste 24 månaderna ligger till grund för bonuscheckar. För att få bonusutbetalning behöver du ha uppnått 1000 poäng. Bonusutbetalning sker fyra gånger per år och laddas digitalt på medlemskapet och kan sedan nyttjas vid ett köptillfälle i butik eller online. Som medlem får du information om din bonusutbetalning via e-post. En bonusutbetalning kan varken helt eller delvis omvandlas till kontanter och hela checken måste utnyttjas vid ett och samma köptillfälle. Köp av presentkort eller köp som betalas med bonuscheck är ej bonusgrundande.

Aktuellt poängsaldo, medlemsnivå och giltighetstid för din aktuella bonusutbetalning finner du genom att logga in på Mina Sidor.

Medlemskapets giltighet, upphörande och ansvarsbegränsningar
Ditt medlemskap i Brothers Club gäller tills vidare och du kan när som helst avsluta ditt medlemskap genom att kontakta Kundservice. Om du inte har registrerat ett medlemsköp under en period av 24 månader kommer ditt medlemskap automatiskt att avslutas, dina personuppgifter raderas och eventuella innestående poäng raderas, om du inte hör av dig till oss och ber att få vara kvar. Brothers har också rätt att avsluta medlemskapet vid t.ex. misstanke om att medlemskapet missbrukats eller använts på annat olovligt sätt. Om du avslutar ditt medlemskap eller om Brothers AB säger upp ditt medlemskap förlorar du de poäng och den eventuella bonus som du tjänat in samt de förmåner som följer med medlemskapet.

Brothers ansvarar inte för förlust eller skador av tekniska fel, nedsatta funktioner eller andra liknande fel som relaterar till ditt medlemskap i Brothers Club. 

Ändringar i villkoren
Brothers har rätt att ändra medlemsvillkoren samt att överlåta medlemsavtalet till någon annan medlemskapsutgivare. Vi kommer informera dig om ändringar [på vår hemsida och via e-post]. Senaste versionen av medlemsvillkoren finns alltid på vår hemsida. 

Kontaktuppgifter till Brothers
Har du frågor eller funderingar kring ditt medlemskap är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice. Du hittar kontaktuppgifter och öppettider under Kundservice eller via kontakta oss-knappen nedan!

Medlemsvillkoren uppdaterades senast 2023-03-06