The Office Outfits - Modern looks that gets the job done

 • För många är en blazer eller uppbruten kavaj tillsammans med jeans, chinos eller uddabyxor den perfekta stilen - både på jobbet, på festen eller under en helg i stan. Och det är svårt att inte hålla med.

  Kostymen ligger oss varmt om hjärtat men det är när du bryter upp den, mixar och matchar med allt det där andra som du har i garderoben, som du skapar utrymme för kreativitet och din personliga, unika stil. Och med rätt mix av basplagg och accessoarer blir variationerna oändliga. Låt oss ge några exempel som kan tjäna som inspiration till din nygamla garderob.

 • blazer indigo outfitgrid

   

  Rak rygg, lätta steg och fokuserad blick.

  En bruten kavaj i indigo tillsammans med ett par ljusa uddabyxor och double monk straps i mocka kan inte gå fel. Den här looken lyckas verkligen väva samman
  mjuka toner som går hand-i-hand med varandra - och addera något extra iögonfallande i form av en kontrasterande hanky. Dess ljusa inslag i off white återfinns i slipsen och den mönstrade halsduken vilket "knyter ihop" helheten på ett enkelt och elegant sätt.

   

 • blazer tweed outfitgrid

   

  Som en frisk höstvind i fyra nyanser av blått.

  Närtweedblazer möter jeans och skjorta så bildas en härligt rustik känsla. Det är en enkel kombination som sällan slår fel - men som kan behöva lite "edge". 
  Vita sneakers och tydliga accentfärger i hanky och halsduk lyfter den här stilen från en klassisk blazer/jeans-look till en pigg, medveten men avslappnad outfit.

   

 • blazer brun outfitgrid

   

  Mötesanteckning: "Always be the best looking man in the room!"

  Klassiskt och stilrent med ett färgval som tydligt hämtat inspiration från den svenska höstskogen. Allt med en väl avvägd balans. Från randig skjorta till mörkbrun tweedblazer till ljusa uddabyxor till ett par svarta wingtip brogues. För att lätta upp intrycket väljer vi en slips och hanky med framträdande prickigt mönster.

 • turtleneck polotröja outfitgrid

   

  Stiligt, bekvämt och en stor portion personlighet i lantlig höstidyll.

  Det behöver inte vara svårt att klä sig enligt ovannämnda ord. Polotröjan är ett populärt plagg hösten 2016 som dessutom är bekvämt, snyggt och passar det mesta. Tillsammans med ett par jeans eller mer uppklätt tillsammans med ett par uddabyxor. Vilken jacka (eller väst) du väljer är helt upp till dig och vädret men glöm inte pricken över i:et - halsduken.

   

 • kavaj slips outfitgrid

   

  Elegant i brunt och marinblått för den extroverte.

  Här har vi låtit bryta upp den tredelade kostymen Shelby Donegal med en uddabyxa vilket öppnar upp ett kreativt uttrymme vid valet av accessoarer. När tonerna går i lugna höstfärger är det fritt fram för en sofistikerad färgexplosion och lite personlig fingertoppskänsla.

   

 • Bli inspirerad av fler looks i The Manual: