Presenter herr - hitta den perfekta gåvan till männen i ditt liv!

 • Presenter till män
 • Idétorka? Vi hjälper dig till gåvorna som glädjer männen

  Tillfällena då man vill överraska sin pojkvän, pappa, bästa polare och övriga män i ens närhet är många. Om det inte är fråga om högtider som jul då julklappar ska inhandlas så är det firanden av födelsedagar, bröllopsdagar och övriga årsdagar som knackar på dörren. Och vem säger att det måste finnas en formell anledning till att överräcka en vackert inslagen present? När du får feeling - överraska! Det är minst lika kul för dig som för mottagaren. 

  Vad ska man då tänka på när man shoppar kläder eller accessoarer till någon annan? Först och främst: stilen. Har din man, pappa eller son en specifik stil eller favoritplagg som används titt som tätt? Då kan det vara en bra idé att ta inspiration av denna insikt för att sedan hitta plagg som passar hans klädstil. För det andra: storleken. Om du verkligen vill få till överraskningsmomentet så får du agera detektiv och kolla in ett befintligt plagg i hans garderob som han brukar använda för att veta vilken storlek som högst troligt blir passande. Om det mot förmodan ändå blir fel så kan du enkelt returnera eller byta plagget hos oss. Passformen kan nämligen variera, och detta är en tredje sak som kan vara värt att ta i beaktande. Brukar han gå i löst sittande kläder eller är det plagg med tight passform som är hans melodi? Om du helt vill undvika problematiken kring storlekar och passformer kan vi tipsa om accessoarer som endast kommer i en storlek: exempelvis halsdukar. Eller om du vet att han har bestämda åsikter om vad han klär sig i - då är ett presentkort det perfekta valet. 

  Presenttips

  Vilka plagg är då typiska presenter? Vid fars dag brukar ett par strumpor vara den klassiska presenten som garanterat kommer till användning. Kalsonger är ett annat säkert kort - för vem behöver inte uppdatera sitt kalsongförråd med jämna mellanrum? För flera presenttips till fars dag, kolla in vår sida med farsdagspresenter. Övriga typiska presenter för diverse högtider är tröjor och skjortor. För vem har för många skjortor att välja mellan för alla behov som uppstår i allt från vardag till fest? Och en stilren tröja i säsongens färg är något som både värmer och höjer modegraden under årets kyligare månader. Om du är på jakt efter en julklapp - titta in i våra julklappstips för män!  

   

 • Presenter till män
 • Present till pojkvän

  Vad är mer kul än att få överraska sin älskling med en fin present? Förgyll en grå vardag med en mjuk present i form av ett herrplagg eller accessoar från oss på Brothers eller inhandla en fin gåva till er årsdag. Dessutom kan det vara ett utmärkt tillfälle att få killen att prova på ett nytt klädesplagg som han kanske inte annars brukar använda. Vem vet - kanske hjälper du honom att hitta en ny favorit bara genom att bredda hans stilhorisont? Och så får du samtidigt njuta av manlig stil helt i din smak.  

 • Present till pappa

  Visst förtjänar farsan en och annan present för allt han gör för dig eller bara för att han är den han är? Det tycker vi också! Självklart ska du inte vara bunden till att endast överraska pappa på fars dag och hans födelsedag. Det finns så många fler saker att fira: ett nytt jobb, ett slaget personligt rekord i fiske eller vad din pappa än är intresserad av. De bästa presenterna är de oväntade - så passa på att ge pappa en gåva som han garanterat kommer att gilla och använda: strumpor, kalsonger, en ny skjorta eller en fräsch halsduk i säsongens färger.

 • Present till honom

  Även alla övriga män i ditt liv förtjänar sina presenter: brorsan, sonen, bästa polaren, farfar eller grannen som alltid ställer upp. Brothers har plaggen för alla brothers i ditt liv. Vet du exempelvis med dig att din kompis har spanat in ett visst plagg eller vill du ge en extra liten stilpuff för att inspirera honom klädmässigt? Då är det perfekt att ge bort en present - lika kul för dig som för mottagaren!   

 • Födelsedagspresent män

  Födelsedagspresenter för män kan vara knepiga. Vi förstår. Men vad behöver alla män - oavsett ålder? Jo, kläder. En perfekt födelsedagspresent kan vara en ny skjorta att fira dagen i eller ett presentkort där mottagaren fritt får välja önskade plagg. Basplagg som används flitigt och som behöver bytas ut med jämna mellanrum är även plagg som med säkerhet kommer att mottas med öppna armar av mottagaren. Exempelvis är en svart eller vit t-shirt kläder som garanterat kommer till användning.   

 • Presentkort herrkläder hos Brothers.se
 • Klarna - köp nu betala senare
 • Läs mer:

 • Guide: merinoull
 • Skjortguiden
 • De populäraste skjortkragarna
 • Så knyter du slipsen