Presentkort

 • -

 • Brothers presentkort
 • Köp presentkort online och i butik

  Skicka ett presentkort som sms och betala med Swish. Du kan välja mellan att köpa ett presentkort till ett valfritt värde (min 100 kr) eller att skicka ett specifikt plagg såsom en tröja eller ett trepack med kalsonger. Du kan även köpa fysiska presentkort i våra butiker runtom i landet.

  Saldo presentkort

  Du behöver inte handla för hela beloppet på en gång, kvarvarande belopp ligger kvar på kortet. Förbrukat kort återlämnas i någon av våra butiker för återvinning. Presentkort kan för tillfället inte utnyttjas när du handlar online.

  Villkor presentkort 

  Presentkortet gäller som betalning i samtliga Brothers-butiker i Sverige (ej online). Kortet är giltigt i 3 år från varje laddningstillfälle och kan inte spärras vid förlust eller växlas in mot kontanter. Stulet eller borttappat kort ersätts inte.

 • Miljövänliga presentkort

  Brothers fysiska presentkort är helt fria från PVC, FSC®-certifierade och 100 % återvinningsbara. Dessutom är de biologiskt nedbrytbara samt komposterbara. Vi erbjuder också digitala presentkort som skickas till mottagaren via sms och som därmed inte lämnar något som helst miljöavtryck efter utnyttjande!

 • Miljövänliga presentkort