Tävlingsvillkor

 • Regler och villkor för Instagram-tävling

 • HUR DU DELTAR

  Du deltar genom att följa Brothers Sverige på Instagram, gilla tävlingsinlägget, tagga en vän samt beskriva dina förhoppningar om sommaren med emojis. Detta ska göras senast den 17 maj, 2022.
  Tävlingen kräver inte något köp. 

  HUR VINNAREN UTSES/PRISER

  En jury, bestående av Brothers marknadsavdelning, utser en vinnare, som vinner 2 valfria kostymer bestående av kavaj och byxa. Vinnare utses baserat på motivering och kontaktas via Instagram när tävlingen har avslutats den 18 maj. Vid uthämtning av priset skall legitimation uppvisas. Priset kan inte bytas mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

  ANVÄNDANDE AV PERSONDATA

  Vid deltagande i tävlingen gives samtycke till registrering av namn och nödvändiga kontaktupplysningar.
  De upplysningar som du ger i samband med tävlingen kommer uteslutande att vara tillgängliga för Brothers som ansvariga för tävlingen. Kontaktupplysningar kommer uteslutande användas för kontakt i samband med tävlingen och kommer att raderas när tävlingen är avslutad. All personlig data som lämnas hanteras med säkerhet enligt GDPR.  
  Läs mer om vår integritetspolicy här.

  ÖVRIGT

  Brothers är inte ansvariga för eventuella tryckfel. Vid misstanke om fusk har Brothers rätten att utesluta deltagare. Anställda hos Brothers får inte delta i tävlingen. Instagram är inte involverade i tävlingen - varken i form av administration, sponsring eller annat sätt. Brothers har rätten att justera regler och villkor för tävlingen om nödvändigt. Frågor angående tävlingen hänvisas till Brothers Instagramkonto, @brotherssverige

 • Studenter - tävla med Brothers!