×

* Erbjudandet gäller på utvalda kostymer t.o.m. 31/5 och kan inte kombineras med övriga rabatter och erbjudanden. Lokala avvikelser kan förekomma. Röda priser gäller.

**  Erbjudandet gäller utvalda shorts t.o.m. 15/6 och kan inte kombineras med övriga rabatter och erbjudanden. Lokala avvikelser kan förekomma. Rabatten dras i kassan.

REA

  • Kampanjinformation:

    Erbjudandet kan inte kombineras med övriga rabatter och erbjudanden. Lokala avvikelser kan förekomma. Röda priser gäller. 

  • REA - XS-S
  • REA - M
  • REA - L
  • REA XL - XXL

 
Filtrera
Storlek
Varumärke
Färg
Rensa filter

REA

Välkommen till vår rea för herr!

Fynda dina favoriter inom herrkläder med höga rabattsatser. Hitta bästa pris på jackor, skjortor, byxor, jeans, tröjor, shorts, t-shirts och många fler herrplagg. Gör fina fynd med höga procenter på kvalitetsplagg för män. Hittar du inte det du söker? Ett hett tips är då att bege sig till närmaste Brothers-butik. Vi har nämligen fler reavaror i butik. Hitta din lokala butik här!

REA herrkläder

Herrkläder till fantastiska priser hittas i vår REA. Vid olika tider under året aktiveras reor där vi rensar i vårt lager för att få utrymme med den nya säsongens plagg. Exempelvis kan nämnas mellandagsrean vid juletid, vinterrean som sedan följer samt sommarrean och reornas kung: Black Friday. Mellan dessa tillfällen har vi självklart prisvärda tidsbundna erbjudanden. För att hålla koll på dessa rekommenderar vi att man bokmärker sidan med Aktuella erbjudanden samt registrerar sig för vårt nyhetsbrev. I vårt nyhetsbrev får du som prenumerant nämligen nys om när nästa rea kickar igång bland de första för att ha möjlighet att säkra inköpet av just det där plagget som du har trånat efter. Självklart till kanonrabatter!  Så passa på att förbereda inköpslistan och gå igenom garderoben i tid för att maximera reafynden i år!

Mellandagsrea herrkläder

Vad vore julen utan julrean, den så kallade mellandagsrean? Då skinkan är uppäten är det många som är sugna på att göra rejäla fynd, speciellt om jultomten inte har hämtat med sig vad man har önskat. Misströsta inte, hos Brothers hittar du en massa herrkläder till billiga priser under vår mellandagsrea. Mellandagsrean fortsätter sedan som vinterrea där rabattsatserna verkligen uppmuntrar till goda fynd.   

REA kläder herr

Vad lönar det sig då att satsa på under en rea? Herrkläder är många gånger väldigt gångbara säsong efter säsong: tänk dig bara en klassisk kostym som du kan bära år efter år genom att endast uppdatera accessoarerna enligt modet om du så vill. Därför är ett hett tips att handla en ny kostym, nya kavajer, kostymvästar och kostymbyxor. Fundera även vilka plagg som är dina viktigaste plagg under året: är du en man som trivs i sina chinos eller är t-shirts något som du använder dagligen? Då är det dessa plagg som du ska sikta in dig på. Men glöm inte herrplaggen som sätter en personlig prägel på din stil: den härligt mönstrade skjortan eller de färggranna strumporna. Perfekta rea-fynd om du frågar oss!

Herrkläder rea online

Vad är bättre än att kunna sitta hemma, eller för den delen precis där du är för tillfället, och reafynda utan trängsel och stök? Inte mycket! Så bänka dig bekvämt, gärna med inköpslistan i högsta hugg och shoppa dina reaplagg enkelt och behändigt online. På nätet har du utmärkta möjligheter att sortera, filtrera och titta runt bland alla kläder och accessoarer på rea för att hitta just det som du är på jakt efter. Genom vår kategorisering av olika produkttyper inom rean så hittar du enkelt vad du är på jakt efter. Kolla exempelvis in Reabyxor, Reajackor och -rockar, Reatröjor, Reaskjortor, Reaaccessoarer och Reaunderkläder. Allt eftersom en rea fortgår kan det bli svårt att navigera bland alla produkter vad gäller artiklar som fortfarande finns i saldo i ens storlek. Även där har vi säkerställt bästa möjliga upplevelse för dig som kund genom att lägga till färdigsorterade kategorier för just din storlek: XS-S, M, L och XL-XXL. Om du har några frågor eller funderingar är du självklart välkommen att kontakta vår kunniga och vänliga kundservice som gärna guidar dig genom ditt köp och vår rea samt besvarar alla dina frågor.  

REA på herrkläder

Passa på att spara stora pengar samtidigt som du håller en hög modegrad genom att fördela din shoppingbudget på reaplagg och nyheter. På så vis kan du fynda de klassiska plaggen på rean samtidigt som du adderar nyaste nytt till din garderob och stil från våra rykande färska nyheter. På detta sätt maxar du både din budget och din stil samtidigt. Stiligt! 

REA-villkor

Erbjudandet gäller på utvalda produkter, både i butik och online. Lokala avvikelser kan förekomma. Rött pris gäller. Kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Vi reserverar oss för slutförsäljning.