Trendspaning herrkläder - nyckelplaggen att satsa på inför våren 2021!

 • Trendspaning herrkläder våren 2021
 • När vi är inne i den mörkaste av säsonger är det hög tid att blicka framåt och titta på det pigga och upplyftande herrmodet som väntar oss under vår och sommar 2021. Vi bad kollegor från sortiment- och designavdelningen att plocka fram de tydligaste tendenserna i de kommande kollektionerna så att du, vår kund, enkelt kan plocka russinen ur kakan och fylla din garderob med nyckelplaggen för säsongen. Nu lämnar vi äntligen 2020 och upptäcker något nytt, fräscht och spännande. Häng med!

 • Choose colors - färggranna herrkläder sätter prägeln på säsongen!

  SS21 kommer att bjuda på båda djärva färgupplägg och pasteller som tar för sig bland herrkläderna. Välj ett plagg som får agera statement piece eller kör med pasteller från topp till tå. Lika rätt och snyggt är det att vrida upp färgmättnaden och välja plagg som verkligen poppar. I vår och sommar vågar vi synas och ta för oss lite extra!

  Rätt i randigt

  Efter att rutorna har varit höstens och vinterns dominerande mönster får scenen nu överlämnas till ränderna. De klassiskt marina ränderna är ständigt återkommande då det kommer till sommarmode, och vi fattar verkligen varför. Hur fräscht, enkelt och stiligt är det inte med modet som doftar saltstänk och solvarma klippor? Randtrenden tar även en sväng via 70-talet där vi plockar upp multifärgranden som med fördel kombineras med övriga plagg och färger inspirerade av årtiondet i fråga.

   

   

   

   

 • Herrkläder i pastellfärger
 • Game, SET, match!

  Att gå all in med ett material, mönster eller färg är en verklig konst och något som vi ser i herrmodet under vår och sommar. Kombinera över- och underdel med eftertanke och håll ihop konceptet. Trendigt och snyggt!

  Löst är skönt!

  Med förändringarna som har ägt rum i samhället under det senaste året har vi även låtit skönja en allt större efterfrågan av bekvämt, löst sittande plagg. Om du är en av dem som har älskat att chilla i ett par löst sittande sweatpants har vi nu glädjen att informera att du kommer att kunna bredda uppsättningen av vidare byxor i din garderob. Trenden förekommer bland de flesta sorters byxor: allt från dressade kostymbyxor till lediga jeans och chinos. I vår slipper vi alltså att åla ner i byxorna!

 • Med dessa fyra trender som en försmak till vad som komma skall, vill vi inspirera och ge framtidstro till att vi även framöver kommer att finna glädje i att klä upp oss och kommunicera vår personliga stil. Dela med dig av just din stil och berätta gärna vilka av ovan trender som vi kommer att se dig i under vår och sommar 2021 – och du: glöm inte att tagga oss på Instagram: @brotherssverige.

 • Shoppa nyheter:

 • Följ oss för fler stiltips och inspiration
 • Facebook Brothers
 • Instagram Brothers