Värm en broder - 20% rabatt på ytterplagg. Ytterligare 10% rabatt om du skänker din gamla jacka till behövande!

 • Värm en broder
 • Om kampanjen 

  Vi är stolta över att i samarbete med Sveriges stadsmissioner kunna skänka värme till människor som inte har råd med en jacka till vintern. Detta sker genom insamling av jackor/rockar under perioden 13 oktober - 13 november. Du som kund kan hjälpa oss att hjälpa genom att lämna in en jacka eller rock och som tack för din insats får du 10% extra rabatt på en ny, detta utöver kamapanjrabatten på 20%*. Den gamla jackan skänker vi till Stadsmissionen som ser till att den går till människor som behöver stöd.

   

  Erbjudandet gäller vid köp av ytterplagg  från East West & Riley t.o.m. 13/11 och kan inte kombineras med övriga rabatter och erbjudanden. Lokala avvikelser kan förekomma. Röda priser gäller. Extrarabatten på 10% dras i efterhand då din gamla jacka har nått fram till oss och vi har behandlat ditt ärende.

  Så här fungerar det*

  Du kan lämna in din gamla jacka/rock antingen i närmaste Brothers-butik eller skicka den till oss via ombud. Se här nedanför för steg-för-steg-instruktioner:

  Inlämning i närmaste Brothers-butik:
  1) Ha gärna med dig jackan/rocken som du vill donera i en påse.
  2) Vår personal ber dig att visa upp jackan/rocken för att säkerställa skicket som lämpligt för behövande. Jackan/rocken måste vara hel och ren.
  3) Du får 20% + 10% rabatt på valfri jacka/rock till ordinarie pris från varumärkena East West och Riley.

  Köp via Brothers.se / Inlämning via ombud:
  1) Du köper önskad jacka/rock med 20% rabatt från varumärkena East West och Riley på brothers.se.

  2) När du har mottagit din leverans ligger det en returfraktsedel samt retursedel i försändelsen. På retursedeln skriver du "Värm en broder" och om du dessutom returnerar något från din order fyller du i retursedeln som vanligt enligt instruktionerna.    
  3) Lägg jackan/rocken i en valfri påse som du markerar med "Värm en broder" och som du sedan placerar i lådan/påsen som din beställning kom i tillsammans med eventuella andra plagg som returneras. Jackan/rocken måste vara hel och ren.
  4) Kom ihåg att lägga med den ifyllda retursedeln.
  5) Försegla försändelsen noggrant och klistra på returfraktsedeln (kom ihåg att ta bort den gamla returfraktsedeln från lådan/påsen). 
  6) Lämna in försändelsen till valfritt ombud senast 2 veckor efter mottagande av leveransen.
  7) Vi krediterar din order med 10% extra rabatt på jackan/rocken som du har handlat inom ca 30 dagar då vi har behandlat ditt ärende och mottagit din gamla jacka. 

 • Stadsmissionen – för ett mänskligare samhälle

  Stadsmissionen har sedan starten 1853 funnits där för att hjälpa de allra mest utsatta i samhället. Genom mat och kläder, vägledning och stöd bidrar Stadsmissionen till en mer hållbar situation med bostad, arbete och trygghet.

  Stadsmissionen finns på 30-talet orter runtom i landet och möter tusentals människor varje dag.

  Stadsmissionen verkar för ett samhälle där alla har makten att forma sina egna liv och kan påverka sin livssituation. Det skapar möjlighet till delaktighet i samhället – och ett mänskligare samhälle för alla.

  Genom att lämna din jacka till Brothers bidrar du till Stadsmissionens viktiga arbete och blir del i den cirkulära ekonomin när jackan återanvänds. Du är med och gör skillnad för alla oss människor i Sverige!

  Värm en broder

   

 • Jackor & rockar
 • Läs mer om vårt hållbarhetsarbete:

 • Vårt hållbarhetsarbete