VARUMÄRKEN

Varumärken på Brothers.se

 • Atlas design grundades i Göteborg år 1943 och är ett av de ledande varumärkena i Europa inom accessoarer. De har en stark passion för kunskap, tradition och god kvalité. Produkterna har ett stilfullt och modernt uttryck.

 •  

  För flera modeller - besök våra butiker!

  Med runt 130 års erfarenhet och fokus på bra material, detaljer och tradition är det inte konstigt att vi på Brothers älskar den amerikanska jeansspecialisten Lee. Företaget, som grundades i Kansas år 1889 av Henry David Lee, var ett av världens första jeansmärken och har trots att trender kommit och gått lyckats hålla sig på toppen - år efter år. När vi på Brothers ville bredda och spetsa till vårt jeanssortiment var Lee det självklara valet. 

  Läs mera om Lees olika passformer i vår passformsguide

   

 • Merparten av den manliga garderoben kommer alltid att utgöras av tidlösa casualplagg som chinos, sweaters, tvättade bomullsskjortor och t-shirts. East West erbjuder precis det: tidlöst mode uppdaterat i säsongens färger och snitt.

 • Riley är ett välklätt och manligt mode med hög kvalité. Plaggen spänner från kavajer och kostymer till skjortor, tröjor och accessoarer. Med Riley är du rätt klädd för jobbet och middagen såväl som på den uppklädda festen.

 • ROCKANDBLUE riktar sig till den modeintresserade och trendmedvetna kunden. Varumärket inspireras av den globala musikscenen, urbana subkulturer och denimtrender med en skandinavisk twist. Du hittar dessa snygga skinnjackor från ROCKANDBLUE i utvalda Brothers-butiker.

 • Saddler utvecklar och levererar bälten och väskor med unik design framtagen av deras designteam, som arbetar med hela världen som inspirationskälla och arbetsplats. Design, kvalitet och gedigen kunskap inom läder kännetecknar varumärket Saddler.

 • Tradition. Respectfully Reconstructed. Skräddartradition och hantverk, men med utrymme för individualism och modernitet. Detta är hjärtat i varumärket The Tailoring Club som har sitt ursprung och sin själ i Brooklyns skräddartradition. 

 • Jofama är i dag ett av Skandinaviens största och mer kända varumärken av skinnjackor med anor sedan 1926 och ursprung i skinnmetropolen Malung.

 • Amanda Christensen är en av de absolut främsta leverantörerna inom herraccessoarer och produktkatalogen omfattas av bland annat slipsar, näsdukar och halsdukar. Företaget bär med stolthet sedan 1949 det kungliga hovleverantörsmärket.

 • HESTRA är ett svenskt familjeföretag, grundat i Småländska Hestra 1936, som designar, tillverkar och säljer kvalitativa handskar.

  Varumärket erbjuder ett brett sortiment av olika material, allt från klassiska skinnhandskar till mockahandskar och svinskinnshandskar.

  HESTRA utvecklar alltid handskar med största fokus på kvalitet och dig som användare; den professionella utövaren, vardagsmotionären, den modemedvetna kunden och dig där emellan.

 • Den svensk-australiensiska jeansspecialisten Neuw grundades av tre musik- och denimintresserade vänner år 2009. Allting började på gatan Neuwlandstraat i Bryssel, och det var så varumärket kom att få sitt namn. Jeansen designas av Pär Lundqvist, som hittar mycket av sin inspiration i vintagejeans och med hjälp av musik – vilket är en mycket viktig del i skapandet.