VARUMÄRKEN

Varumärken på Brothers.se

 • Atlas design grundades i Göteborg år 1943 och är ett av de ledande varumärkena i Europa inom accessoarer. De har en stark passion för kunskap, tradition och god kvalité. Produkterna har ett stilfullt och modernt uttryck.

 •  

  Just nu 200 kr rabatt på alla Lee-jeans! Rött pris gäller.

  Med runt 130 års erfarenhet och fokus på bra material, detaljer och tradition är det inte konstigt att vi på Brothers älskar den amerikanska jeansspecialisten Lee. Företaget, som grundades i Kansas år 1889 av Henry David Lee, var ett av världens första jeansmärken och har trots att trender kommit och gått lyckats hålla sig på toppen - år efter år. När vi på Brothers ville bredda och spetsa till vårt jeanssortiment var Lee det självklara valet. 

  Läs mera om Lees olika passformer i vår passformsguide

   

 • East West är fokuserat kring de klassiska och tidlösa stapelvarorna som är ryggraden i samtliga manliga garderober. Typiska plagg är chinos, oxfordskjortor och stickade tröjor. I East West-kollektionen varvas klassiker av hög kvalitet med säsongens accentfärger, intressanta strukturer och mjuka tvättar.

 • Riley är modernt och medvetet herrmode. Det rena och enkla uttrycket kombineras med innovation och stor omsorg gällande passform och säsongens viktigaste färger i kollektioner där tyngdpunkten ligger kring en avslappnat välklädd stil.

 • ROCKANDBLUE riktar sig till den modeintresserade och trendmedvetna kunden. Varumärket inspireras av den globala musikscenen, urbana subkulturer och denimtrender med en skandinavisk twist. Du hittar dessa snygga skinnjackor från ROCKANDBLUE i utvalda Brothers-butiker.

 • Saddler utvecklar och levererar bälten och väskor med unik design framtagen av deras designteam, som arbetar med hela världen som inspirationskälla och arbetsplats. Design, kvalitet och gedigen kunskap inom läder kännetecknar varumärket Saddler.

 • The Tailoring Club är för den stilsäkre mannen som föredrar en stil som bäst beskrivs som internationell och rockigt elegant. Varumärket kännetecknas av stor omsorg gällande detaljer, siluetter och av att insidan är lika viktig som utsidan.

 • Jofama är i dag ett av Skandinaviens största och mer kända varumärken av skinnjackor med anor sedan 1926 och ursprung i skinnmetropolen Malung.

 • Amanda Christensen är en av de absolut främsta leverantörerna inom herraccessoarer och produktkatalogen omfattas av bland annat slipsar, näsdukar och halsdukar. Företaget bär med stolthet sedan 1949 det kungliga hovleverantörsmärket.

 • HESTRA är ett svenskt familjeföretag, grundat i Småländska Hestra 1936, som designar, tillverkar och säljer kvalitativa handskar.

  Varumärket erbjuder ett brett sortiment av olika material, allt från klassiska skinnhandskar till mockahandskar och svinskinnshandskar.

  HESTRA utvecklar alltid handskar med största fokus på kvalitet och dig som användare; den professionella utövaren, vardagsmotionären, den modemedvetna kunden och dig där emellan.

 • Den svensk-australiensiska jeansspecialisten Neuw grundades av tre musik- och denimintresserade vänner år 2009. Allting började på gatan Neuwlandstraat i Bryssel, och det var så varumärket kom att få sitt namn. Jeansen designas av Pär Lundqvist, som hittar mycket av sin inspiration i vintagejeans och med hjälp av musik – vilket är en mycket viktig del i skapandet.

Ytterligare varumärken som finns i butik

 • Replay