VARUMÄRKEN

VARUMÄRKEN

Hos Brothers har vi flera olika varumärken med snygga herrkläder som passar den moderiktiga och stiliga mannen. Förutom några klassiska och välkända varumärken som Lee jeans, Saddler, Atlas design, Amanda Christensen, Jofama och Rockandblue, har vi även våra egna varumärken Riley, East West och The Tailoring Club. Kläderna hos Brothers passar yngre killar likväl som äldre män och erbjuder alltid snygga och trendiga herrkläder av hög kvalitet.

 

Snygga herrkläder från olika märken

På Brothers har vi snygga herrkläder från flera olika varumärken som passar olika stilar och tillfällen, vilket gör att du garanterat hittar kläder som passar dig. Oavsett om du är ute efter en stilig outfit till jobbet, snygg outfit till middagen och festen eller en avslappnad och casual outfit till vardags finner du det bland våra varumärken.

 

Stiliga kläder från Riley

Riley är ett välklätt och manligt mode med kläder av hög kvalitet. I sortimentet av Rileykläder finner du allt från kavajer och kostymer till skjortor, tröjor och accessoarer för den dressade och medvetne mannen. Med Riley finner du stiliga herrkläder som gör dig rätt klädd för jobbet och middagen såväl som på den uppklädda festen.

 

East west och tidlösa casualplagg

Merparten av plaggen i den manliga garderoben kommer alltid att utgöras av klassiska basplagg. East West erbjuder ett stort utbud av tidlöst mode med hög kvalitet. I sortimentet finner du bland annat chinos, tröjor, bomullsskjortor  och t-shirts uppdaterat i säsongens färger och snitt.

 

Dressat och trendigt med The tailoring club

Varumärket The Tailoring Club erbjuder dressade, klassiska och trendiga herrkläder. I sortimentet hittar du bland annat kostymer, kavajer, kostymbyxor och skjortor. Du finner även ytterplagg som exempelvis snygga jackor och rockar, samtidigt som sortimentet även erbjuder stiliga tröjor. The Tailoring Club har sitt ursprung och själ i Brooklyns skräddartradition och står för Skräddartradition och hantverk, men med utrymme för individualism och modernitet.

Varumärken på Brothers.se

 • Atlas Design är en traditionell tillverkare av högkvalitativa accessoarer sedan 1943 då företaget grundades i Sverige. De är dedikerade till att skapa innovativa accessoarer med fokus på detaljer. Kollektionerna är resultatet av en ständigt kreativ process där personlighet och stil är ledorden. Ända sedan starten har man värdesatt kunskap och hantverk som en väsentlig del för att skapa kvalitativa produkter – alltid med detaljerna i fokus för att kunna ge den moderna och modemedvetna mannen en personlig stil. Slipsar, flugor och bröstnäsdukar hör till deras specialiteter.

 • Med runt 130 års erfarenhet och fokus på bra material, detaljer och tradition är det inte konstigt att vi på Brothers älskar den amerikanska jeansspecialisten Lee. Företaget, som grundades i Kansas år 1889 av Henry David Lee, var ett av världens första jeansmärken och har trots att trender kommit och gått lyckats hålla sig på toppen - år efter år. När vi på Brothers ville bredda och spetsa till vårt jeanssortiment var Lee det självklara valet.

  Läs mera om Lees olika passformer i vår passformsguide

   

 • East West är fokuserat kring de klassiska och tidlösa stapelvarorna som är ryggraden i samtliga manliga garderober. Typiska plagg är chinos, oxfordskjortor och stickade tröjor. I East West-kollektionen varvas klassiker av hög kvalitet med säsongens accentfärger, intressanta strukturer och mjuka tvättar.

 • Riley är modernt och medvetet herrmode. Det rena och enkla uttrycket kombineras med innovation och stor omsorg gällande passform och säsongens viktigaste färger i kollektioner där tyngdpunkten ligger kring en avslappnat välklädd stil.

 • ROCKANDBLUE är grundat 1992 med hjärtat i den rebelliska rock & roll-energin och inspirerat av styrkan och fokuset hos den moderna ungdomen. ROCKANDBLUE skapar plagg bortom genrer och gränser med autenticitet som ledstjärna. Med flera årtiondens designerfarenhet specialiserar de sig på att designa ytterplagg och accessoarer för alla säsonger, alla tillfällen och alla individuella stilar. Med ett långt arv av läder reflekteras även styrkan av skandinavisk design och livsstil. Friheten att uttrycka och utforska tyger, färger och detaljer definierar ROCKANDBLUE. Med material såsom mocka, ylle, nylon och läder tar de fram omväxlande och progressiva kollektioner. Kombinationen stil och funktionalitet gör ROCKANDBLUE till vad de är.  

  ROCKANDBLUE riktar sig till den modeintresserade och trendmedvetna kunden. Varumärket inspireras av den globala musikscenen, urbana subkulturer och denimtrender med en skandinavisk twist. Du hittar snygga skinnjackor från ROCKANDBLUE i utvalda Brothers-butiker.

 • The Swedish leather brand - I decennier har vi haft glädjen att få arbeta med vår passion. Vi älskar läder och hyllar dess naturliga skönhet. Vi kompromissar inte med hantverk och material. På Saddler vill vi erbjuda läderaccessoarer som håller en livstid.

  Saddler utvecklar och levererar bälten och väskor med unik design framtagen av deras designteam, som arbetar med hela världen som inspirationskälla och arbetsplats. Design, kvalitet och gedigen kunskap inom läder kännetecknar varumärket Saddler.

 • Jofama är i dag ett av Skandinaviens största och mest kända varumärken av skinnjackor med anor sedan 1926 och ursprung i skinnmetropolen Malung. De djupa rötterna i hantverkstraditionen speglar tydligt av sig på kollektionen av kläder med hög kvalitetskänsla och klassiska snitt. 

  Jofama producerar jackor i läder, mocka och textil, med största fokus på kvalitet och hållbarhet. Kollektionen består av tidlösa plagg som ser bättre ut ju mer du använder dem, år efter år. Med en bakgrund inom MC-kulturen och passion för äventyr och friluftsliv, designar man produkter med ett unikt utryck och hög funktion.

 • Amanda Christensen erbjuder ett komplett sortiment av herraccessoarer som slipsar, näsdukar, scarfar, halsdukar, bälten, handskar och strumpor. Genom sitt välskräddade mode och sin distinkta stil hjälper de kunder att uttrycka sin personlighet. Varumärket fick sin början 1885 då sömmerskan och entreprenören Amanda Christensen grundade företaget i Stockholm. Hon inspirerades av europeiskt mode och under sina regelbundna resor etablerade hon kontakter i Italien och Frankrike. Mottot som myntades av henne var: ”Vi säljer inte ett pris, vi säljer kvalitet”. Sedan 1949 är Amanda Christensen stolt hovleverantör till det svenska kungliga hovet, och bär därmed det kungliga hovleverantörsmärket. Amanda Christensen AB var ett familjeföretag tills Jens Engwall tog över företaget 1999. Idag hittas huvudkontoret i Ulricehamn och tillverkningen sker i Italien.  

 • I över 80 år har Hestra hållit kalla händer varma. Hestra har designat och tillverkat handskar för många olika ändamål, stilar och väderförhållanden – alla med en sak gemensamt: tidlös, okompromissad kvalitet. Hestra gör handskar som, när man tar väl hand om dem, blir mer stiliga över tiden. Det är deras tappning på hållbarhet - det är gammalt, men gäller fortfarande och har aldrig varit mer aktuellt.  

  Hestra är ett svenskt familjeföretag, grundat i Småländska Hestra 1936, som designar, tillverkar och säljer kvalitativa handskar. Varumärket erbjuder ett brett sortiment av olika material, allt från klassiska skinnhandskar till mockahandskar och svinskinnshandskar. Hestra utvecklar alltid handskar med största fokus på kvalitet och dig som användare; den professionella utövaren, vardagsmotionären, den modemedvetna kunden och dig där emellan.

   

   

 • I mer än 30 år har Replay varit synonymt med denim av hög standard. Innovativ stil, karaktäristisk italiensk design och superb kvalitet har alltid varit viktiga grundpelare i deras filosofi. Med distinkt skicklighet och expertis har Replay blivit en av de största spelarna i denimbranschen. Innovationen tog dem fram till Hyperflex, en patenterad vävteknik som ger jeansen unik elasticitet, utmärkt formbeständighet och hög komfort. Replay har för tillfället fullt fokus på sitt hållbarhetsarbete, bland annat genom att tillverka Hyperflex jeans.

 • Ljung by Marcus Larsson, grundat 2006 i Stockholm är idag ett väletablerat varumärke i Skandinavien. Varumärket levererar avskalat och framåtblickande herrmode med perfekt passform. Tygerna och produkterna tillverkas hos leverantörer runt om i världen som specialiserat sig på olika processer och tekniker. Många har arbetat med varumärket sedan start. Ljung by Marcus Larsson drivs av visionen att alla i produktionskedjan skall behandlas med respekt och värdighet. 

 • Bread & Boxers - Ett enkelt val.

  De flesta av oss har lådor fulla av olika underkläder. Vissa är favoriter. Andra bär vi bara när favoriterna är slut. Några använder vi aldrig. Varför så många val när ett alternativ räcker? Bread & Boxers är hängivna att hjälpa dig att göra ett enkelt val. Deras slitstarka kalsonger och T-shirts är gjorda av mjuk ekologisk bomull och designade för perfekt passform. De finns i begränsade men tidlösa färger och modeller. Allt för att du ska kunna spendera mindre tid med att välja och få mer tid till livet.

 • Wrangler är ett jeansvarumärke som har som ledstjärna att designa plagg som passar bärarens behov och livsstil. Det lanserades 1947 i Greensboro, North Carolina, då man ville skapa de bästa jeansen, jackorna och skjortorna för cowboyer, vilket även syntes i de smarta detaljerna som hade anpassats för hästridning. Den funktionella designen är än idag en viktig del för Wrangler, men den har sedan lanseringen anpassats till att uppfylla moderna behov och stilar. Hållbart, autentiskt och stiligt – från Wrangler.

 • Calvin Klein är modelivsstilsvarumärket som sedan 1968 har uppgraderat basplagg till globala ikoner. Varumärket grundades i New York och har en stil som känns igen världen över: plagg med modern och minimalistisk design som marknadsförs genom provokativa modellbilder som har en autentisk koppling till den rådande kulturen. Med sin djärva, framåtlutade och sensuella estetik har Calvin Klein blivit ett välkänt brand och vidareutvecklat varumärkesportföljen med CK Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Calvin Klein Underwear och Calvin Klein Performance.  

 • Jockey är ett amerikanskt varumärke som har tillverkat kläder med en unik design i mer än 140 år där extra tyngd har lagts på utförandet med god komfort och passform, öga för detaljer och utmärkta material i fokus. Jockey vill fira individualism och rörelsefrihet hos moderna män och tillfredsställa vårt behov av komfort. Hos Brothers hittar du handplockade plagg från Jockey: deras underbara pyjamasar och kalsonger. Prova dem du också!   

 • Wigéns tillverkar kepsar, hattar och mössor av hög kvalitet och med känsla för personlig stil. Med ett fokus på hantverksmässig tillverkning produceras produkterna i Estland medan huvudkontoret ligger i Ulricehamn. Med huvudbonader som kombinerar utmärkt passform, funktion och ett unikt uttryck är Wigéns valet för dig som uppskattar tidlöst mode.