VARUMÄRKEN

Varumärken på Brothers.se

 • Atlas design grundades i Göteborg år 1943 och är ett av de ledande varumärkena i Europa inom accessoarer. De har en stark passion för kunskap, tradition och god kvalité. Produkterna har ett stilfullt och modernt uttryck.

 • Björn Borg är ett internationellt sport- och modeföretag grundat 1984. Med ett energifyllt uttryck står Björn Borg upp för de passionerade och de våghalsiga. Märket är känt för produkter med hög kvalitet, designade för folk som vill känna sig aktiva och attraktiva. Det är sportmode för de som vågar bryta spelets regler.

 • Lee gör tidlösa plagg med klassiska denimdetaljer utan att krångla till det. Med fokus på snygga jeansskjortor, jackor och ett stort urval av tvättar lägger Lee ribban för ett klassiskt jeansmärke.

 • Merparten av den manliga garderoben kommer alltid att utgöras av tidlösa casualplagg som chinos, sweaters, tvättade bomullsskjortor och t-shirts. East West erbjuder precis det: tidlöst mode uppdaterat i säsongens färger och snitt.

 • Tommy Hilfiger vänder sig till den medvetna konsumenten och består av Tommy Jeans & Hilfiger Tailored. Tommy Jeans består av ledig sportklädsel med fokus på kompletterande denim-plagg av hög kvalitet. Hilfiger Tailored fokuserar istället på premiumkostymer av högsta kvalitet.

 • Det skandinaviska modehuset J.Lindeberg grundades i Stockholm 1996 med visionen att bygga ett internationellt varumärke för moderna och medvetna konsumenter. Företaget kombinerar mode och funktion, och erbjuder enastående produkter för en modern aktiv livsstil.

 • Riley är ett välklätt och manligt mode med hög kvalité. Plaggen spänner från kavajer och kostymer till skjortor, tröjor och accessoarer. Med Riley är du rätt klädd för jobbet och middagen såväl som på den uppklädda festen.

 • ROCKANDBLUE riktar sig till den modeintresserade och trendmedvetna kunden. Varumärket inspireras av den globala musikscenen, urbana subkulturer och denimtrender med en skandinavisk twist. Du hittar dessa snygga skinnjackor från ROCKANDBLUE i utvalda Brothers-butiker.

 • Saddler utvecklar och levererar bälten och väskor med unik design framtagen av deras designteam, som arbetar med hela världen som inspirationskälla och arbetsplats. Design, kvalitet och gedigen kunskap inom läder kännetecknar varumärket Saddler.

 • Tradition. Respectfully Reconstructed. Skräddartradition och hantverk, men med utrymme för individualism och modernitet. Detta är hjärtat i varumärket The Tailoring Club som har sitt ursprung och sin själ i Brooklyns skräddartradition.
  Läs mer om säsongens kollektion från The Tailoring Club här

 • Jofama är i dag ett av Skandinaviens största och mer kända varumärken av skinnjackor med anor sedan 1926 och ursprung i skinnmetropolen Malung.

 • Dockers är kända för sina bekväma och snygga Khakis och lanserades i Europa 1992. Att ungefär 8 av 10 män i USA äger ett par Dockers säger en hel del om kvaliteten och stilsäkerheten som Dockers representerar.

Ytterligare varumärken som finns i butik

 • Amanda Christensen

  Amanda Christensen är en av de absolut främsta leverantörerna inom herraccessoarer och produktkatalogen omfattas av bland annat slipsar, näsdukar och halsdukar. Företaget bär med stolthet sedan 1949 det kungliga hovleverantörsmärket.