MEDLEMSERBJUDANDE: 20% EXTRA rabatt på REA*
>>
MEDLEMSERBJUDANDE: 30% rabatt på East West, Riley och The Tailoring Club**>>
Skjorta + byxa 799 kr***>>

 

×

*Erbjudandet gäller t.o.m. 31/1 och kan inte kombineras med övriga rabatter och erbjudanden. Lokala avvikelser kan förekomma. Röda priser gäller.

**Erbjudandet gäller t.o.m. 3/2 för dig som är eller blir medlem på produkter till ord.pris från varumärkena East West, Riley och The Tailoring Club och kan inte kombineras med övriga rabatter eller erbjudanden. Lokala avvikelser kan förekomma. Rabatten dras i kassan vid inloggat läge.

***Erbjudandet gäller på utvalda byxor och skjortor t.o.m. 3/2 och kan inte kombineras med övriga rabatter och erbjudanden. Lokala avvikelser kan förekomma. Röda priser gäller.

 

Hestra

Hestra

I över 80 år har Hestra hållit kalla händer varma. Hestra har designat och tillverkat handskar för många olika ändamål, stilar och väderförhållanden – alla med en sak gemensamt: tidlös, okompromissad kvalitet. Hestra gör handskar som, när man tar väl hand om dem, blir mer stiliga över tiden. Det är deras tappning på hållbarhet - det är gammalt, men gäller fortfarande och har aldrig varit mer aktuellt.  

Hestra är ett svenskt familjeföretag, grundat i Småländska Hestra 1936, som designar, tillverkar och säljer kvalitativa handskar. Varumärket erbjuder ett brett sortiment av olika material, allt från klassiska skinnhandskar till mockahandskar och svinskinnshandskar. Hestra utvecklar alltid handskar med största fokus på kvalitet och dig som användare; den professionella utövaren, vardagsmotionären, den modemedvetna kunden och dig där emellan.

 

 

Filtrera

Alternativ för att handla

Rensa filter
Kön
Storlek
Varumärke
Färg
Rensa filter