We Serve To Suit You

 •  

  Alla kroppar är unika och variationen på hur den manliga kroppen ser ut är enorm. Väldigt många män passar därför inte in i storlekssystemet med S, M, L, XL och har svårt att få kläderna att sitta perfekt. På Brothers är vi smått besatta av att hjälpa våra kunder att se så bra ut som möjligt. Därför åker vi nu på turné för att guida alla män till en mer välklädd still, anpassad efter deras personliga mått och kroppsform. Kom och träffa oss så hjälper vi dig att hitta din perfekta passform och storlek – din SIZE YOU. På eventet bjuder vi bland annat på en personlig passformsanalys, skräddarsydda stiltips och snygga erbjudanden. Dessutom kan du få en gammal kostym omgjord till din perfekta storlek och även tävla om en helt ny outfit (värde 3000 kr). Vi är ute och kör i hela fem veckor; så hoppas att vi ses!

 • din size you
 •  

  Vårt mål är att kunna erbjuda landets mest välsittande, dressade kläder. För att få ännu mer kunskap om vad som passar den svenska mannens kropp vill vi lära oss ännu mer om hur den ser ut. Därför kommer vi att passa på att samla in fem mått - axlar, bröst, ben, armar och stuss - från våra besökare på vår turné samt information om vilka kroppsformer som är vanligast. Som tack för att du delar med dig av dina mått och din kroppsform är du med och tävlar om en outfit som sitter som den ska. Det enda du behöver göra för att delta är att skriva en kort motivering om varför just du ska vinna. Mer information om hur du tävlar får du på plats på vår turné. 

 •  

  Under turnén erbjuds alla besökare en gratis passformsanalys av våra kunniga stilexperter. Har du inte möjlighet att komma förbi vårt event, eller om du vill starta analysen redan nu, kan du göra en digital analys här.

 •  

  Har du en gammal kostym som inte sitter som den ska? Ta chansen att få den omgjord av vår skräddare under turnén - helt utan kostnad. Vi tar emot max sju kostymer per stopp och det är först till kvarn som gäller. Så skynda dig till eventet om du vill utnyttja detta fantastiska stilerbjudande!